תיאור
- אחריות על תחנה במטבח מבשל (200 מנות).
- 🍴 הכנת ארוחות צהריים וערב.
- 🏢 אחריות על מטבח וחדר אוכל, כולל פתיחה וסגירה.
- 👩🍳 ניהול צוות עובדים במטבח ובחדר האוכל.
דרישות
- 🎓 תעודת סוג 3 – חובה.
- 🍳 ניסיון בעבודה במטבח חם – חובה.
- 🤝 ניסיון בניהול צוות עובדים.
- 📅 זמינות לעבודה בימים ראשון עד שישי בין השעות 5:30-15:00.
שאלות סינון (מופיעות בטופס הגשת המועמדות)
- 🎓 האם יש לך תעודת סוג 3 במקצוע הטבחות (חובה)?
- 🍴 האם יש לך ניסיון בעבודה במטבח חם? כמה שנים?
- 👩🍳 האם יש לך ניסיון בניהול צוות עובדים במטבח? פרט/י.
- 📅 האם אתה זמין לעבודה בימים ראשון עד שישי בין השעות 5:30-15:00?
- 💵 מהן ציפיות השכר שלך?
פרטים לגבי מיקום והגעה למקום העבודה
תנאים ופרטים כלליים
- 💼 משרה מלאה בצפת.
- 💵 השכר ייקבע בהתאם לציפיות ויסגר בראיון.
- 🌟 העבודה מתאימה רק למועמדים/ות מחוץ למגזר, בשל כשרות.